Na het invullen van ons contactlijst formulier nemen wij contact met U door middel van e-mail of telefonisch. Van zodra wij van U een antwoord terug ontvangen wordt U op onze wachtlijst geplaatst. Dit betekent dat wij U vrijblijvend verwittigen van zodra we kittens beschikbaar hebben in de door U gewenste kleuren en vachttekeningen. Hiervoor rekenen wij U geen kosten aan. U betaalt pas een voorschot op een kitten van zodra U beslist dit kitten te kopen.

U kan met eventuele vragen ook altijd bij ons terecht en een e-mail met uw vragen naar ons sturen. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden. Tijdens schoolvakanties kan het iets langer duren voor U een antwoord terug ontvangt.

Gelieve ook steeds na te kijken of U een correct e-mail adres invulde. Als we een e-mail of online ingevuld wachtlijst formulier ontvangen met daarin enkel een naam en een verkeerd e-mail adres, kunnen we U niet terug contacteren en ook niet verder helpen.

Mocht U een identiek formulier (dezelfde vragen in dezelfde volgorde) op een andere website aantreffen, dan is dit zonder onze toestemming overgenomen en een schending van het copyright.

Naam :
Voornaam:
Adres :
Postcode :
Woonplaats :
Land :
Tel :
E-mail adres :

Wilt U graag verwittigd worden wanneer wij een kitten
beschikbaar hebben in de door U gewenste kleur en vachttekening ?
Welk vachtpatroon heeft Uw voorkeur?
Wenst U een kater of een poes?
Ook dekkaters verdienen een liefdevolle thuis waar ze in de eerste plaats verwend worden als huisdier. Vandaar dat wij af en toe op zoek zijn naar een lieve en geduldige familie (geen cattery) die het ziet zitten om voor ons gedurende enkele jaren een kater open te houden, zodat hij af en toe een bezoekje mag brengen om een krolse poes te verwennen. Er mogen geen andere katers en geen honden aanwezig zijn. Deze kater wordt dan onder speciale voorwaarden en garanties geplaatst bij een liefdevolle en geduldige familie. Hiermee helpt U ook om de genenpool van de Ragdoll en ons geliefd ras zo uitgebreid mogelijk te houden.
Bent U bereid om voor ons een kater open te houden ?
Katers zijn niet beschikbaar in tortie of blue cream omdat de rode kleur geslachtsgebonden is en als er een enkele keer een tortie kater ergens geboren wordt, is deze meestal steriel.
Welke kleur wenst U?
Heeft U interesse in een Mink Ragdoll ?
Heeft U interesse in een Solid (non pointed) Ragdoll ?
Heeft U interesse in een pointed Ragdoll uit mink of non pointed Ragdoll lijnen ?
Bent U van plan om misschien ooit eens een nestje kittens te fokken
met Uw toekomstig Ragdoll kitten ?
Bent U van plan om met uw toekomstig Ragdoll kitten te showen ?
Bent U op zoek naar een kitten als huisdier, dus een reeds gesteriliseerd kitten ?

Af en toe zoeken wij (of collega's) een familie die een liefdevolle thuis willen bieden aan een volwassen Ragdoll als huisdier. Bij voorkeur zoeken we families die geen andere volwassen poezen hebben en die geen honden hebben. Soms wordt de voorwaarde gesteld dat de volwassen Ragdoll als enigste kat in huis verwend zal worden (bij voorkeur is de adoptiefamilie dan veel thuis) of dat hij/zij samen geplaatst wordt met een kitten. Het gaat hierbij dan meestal om een poes die al een paar nestjes heeft grootgebracht of om een volwassen poes of kater waarvan de huidige eigenaar omwille van onvoorziene omstandigheden een nieuwe thuis zoekt.
Heeft U interesse om een herplaatsbare volwassen poes of kater een goede thuis te bieden ?

Heeft U nog andere katten in huis ?
Heeft U nog andere huisdieren? Gelieve deze dan hier te vermelden
Heeft U of een van uw familieleden een allergie ?
Staat U al ergens anders ingeschreven op een wachtlijst voor een Ragdoll kitten ?
Indien ja, vermeld hier dan bij welke cattery(s). Dit laat ons toe om onze wachtlijst zo correct mogelijk bij te houden en de geinteresseerden sneller verder te helpen. :
Heeft U zelf een cattery ?
Indien U reeds een cattery heeft, vermeld hier dan de naam van uw cattery met de rassen die U nu fokt of in het verleden heeft gefokt.
Stel Uzelf voor: overtuig ons dat U een permanente liefdevolle thuis kunt bezorgen aan een kitten van onze cattery.

Click hier om terug te gaan naar de beginpagina als U geen navigatiemenu ziet.

Copyright © Ragdoll cattery Calaquendi. All rights reserved.